گزینه پیشنهادی وزارت علوم صلاحیت ندارد

ساخت وبلاگ

پیام فضلی نژاد، پژوهشگر موسسه کیهان با ارائه اطلاعات جدیدی از نقش چهره‌های امنیتی حزب مشارکت در آشوب‌های خرداد ۱۳۸۲ دانشگاه تهران به تحلیل رهنمودهای رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه ای در دیدار اخیر با اساتید دانشگاه ها پرداخت و گفت: به نظر من، رهنمود حضرت آیت الله خامنه ای پیرامون «سیاسی نشدن مسائل صنفی دانشگاه ها» در جلسه دیشب حاوی پیام مهمی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. مقایسه این رهنمود مبنی بر «سیاسی نشدن مسایل صنفی» با نقش حلقه امنیتی- دانشگاهی حزب مشارکت در حوادث کوی دانشگاه خرداد ۱۳۸۲ به خوبی نشانگر عدم صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت علوم است.

پیام فضلی نژاد در خصوص دغدغه های پژوهشگران و اساتید دانشگاه ها در دیدار با رهبر معظم انقلاب گفت: تقریبا از ساعت ۱۷ دیروز که به بیت رهبری رفتیم تا یک ساعت بعد که با حضور حضرت آقا دیدار شروع شد، اغلب بحث های ما و برخی روسای دانشگاه ها و روسای نهاد رهبری در دانشگاههای کشور معطوف به همین دغدغه بود و سخنان رهبری نیز سنجه، معیار و زمینه شفافی را برای ارزیابی کارنامه متولیان دانشگاهی و وزارت علوم در اختیار قرار داد.

 
وی در گفتگو با نسیم افزود: هنگامی که سخنرانی رهبری پایان یافت و ضیافت افطار آغاز شد، خیلی از گفتگوهای نخبگان دانشگاهی و پژوهشگران حول این محور بود که چگونه می شود کسانی که دانشگاه را در دوره اصلاحات دستمایه حرکت های ضدامینتی حزبی کردند، دوباره بر مسند نظام آموزش عالی کشور بنشینند و به راس سیاستگزاری دانشگاه ها بازگردند.
 
فضلی نژاد گفت: بحث های خوبی صورت گرفت و خصوصاْ من به صورت مفصل با آقای دکتر رنجبر (رییس دانشگاه تربیت مدرس) صحبت کردم. بخشی از دغدغه ها به آقای دکتر زاهدی (رییس کمیسیون آموزش عالی مجلس شورای اسلامی) منتقل شده است و بنا شد تا ماحصل این نکرانی ها توسط هر یک از حاضران در بحث دیشب به فراکسیون اصول گرایان مجلس منتقل شود.

فضلی نژاد درباره فضای بحث های دیدار روز گذشته اساتید دانشگاه، پژوهشگران و اعضاء هیات های علمی با رهبر معظم انقلاب گفت: یکی از مهمترین محمورهای سخنان حضرت آیت الله خامنه ای معطوف به «سیاسی نشدن مسایل صنفی در دانشگاه ها» بود. ایشان در بخشی از سخنان خود فرمودند «اینجا هم دشمنانى هستند که مایلند حتّى مسائل صنفى در دانشگاهها به سمت مسائل سیاسى و جنجالهاى سیاسى گرایش پیدا کند؛ از این باید پرهیز کرد. این براى یک دانشگاه افتخار نیست که مسائل اساسى آن تحت‌الشعاع مسائل کوچک و کم‌اهمیت و احیاناً تحت تأثیر جریانهاى سیاسى واقع شود.»

پیام فضلی نژاد، پژوهشگر موسسه کیهان با ارائه اطلاعات جدیدی از نقش چهره‌های امنیتی حزب مشارکت در آشوب‌های خرداد ۱۳۸۲ دانشگاه تهران به تحلیل رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با اساتید دانشگاه ها پرداخت و گفت: به نظر من، رهنمود حضرت آیت الله خامنه ای پیرامون «سیاسی نشدن مسائل صنفی دانشگاه ها» در جلسه دیشب حاوی پیام مهمی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای بررسی صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است. مقایسه این رهنمود مبنی بر «سیاسی نشدن مسایل صنفی» با نقش حلقه امنیتی- دانشگاهی حزب مشارکت در حوادث کوی دانشگاه خرداد ۱۳۸۲ به خوبی نشانگر عدم صلاحیت گزینه پیشنهادی وزارت علوم است.


پژوهشگر موسسه کیهان ادامه داد: پس از حادثه کوی دانشگاه در سال ۱۳۷۸، یکبار دیگری در خرداد ۱۳۸۲ ما شاهد تلاطم کوی دانشگاه بودیم. من در آن هنگام با آقای ابوالفضل فاتح مدیرعامل وقت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با مجوز شورای عالی امنیت ملی که آقای حسن روحانی در راس آن قرار داشت، اجازه حضور در کوی دانشگاه را پیدا کردیم، چون شورای عالی آن هنگام تمهیدات امنیتی ویژه ای را اتخاذ کرده بود و حضور روزنامه نگاران تنها با مجوز شورا ممکن بود و البته همین امر اعتراضات رسانه های زیادی را برانگیخت. جرقه آشوب های دوباره در کوی از شب چهارشنبه ۲۳ خرداد ۱۳۸۲ زده شد و وقتی یک روز بعد از آن در پنجشنبه عصر من وارد کوی شدم تقریبا ۳۰ دانشجو در میدان کوی گرد هم آمده بودند و خبری از اعتراض گسترده سیاسی نبود. اعتراض اصلی این تعداد اندک به کیفیت غذای دانشگاه و مسایل مدیریتی- اجرایی خوابگاه ها بود.

پیام فضلی نژاد اظهار داشت: آن هنگام دکتر فرجی دانا رییس دانشگاه تهران و علی اصغر خدایاری (از چهره های تندروی حزب مشارکت) معاون دانشجویی وی بود. وقتی فرجی دانا در جمع دانشجویان حضور یافت، جمعیت گسترده تر شد و اگرچه برخی از رادیکال ها حتی به وی اجازه سخن گفتن نمی دادند، اما سخنان وی نهایتاْ به تحریک دانشجویان انجامید و همان هنگام در مصاحبه ای گفتم «ناگهان در ساعت نزدیک یازده شب حلقه بزرگی که دور رییس دانشگاه تشکیل شده بود با فریاد کشیدن چند دانشجو به سمت درب اصلی کوی هجوم آورد و با خواندن شعر یار دبستانی من به حرکت ادامه داد. ساعت یازده و نیم ده ها دانشجو با شمارش معکوس به نیرو های انتظامات کوی حمله کردند که فشار تا شکستن درب اصلی پیش رفت ، اما نهایتا مهار شد. حضور عده ای از عوامل تحکیم وحدت در پشت درب اصلی کوی و پشت میله ها منجر به سر دادن شعار هایی شد که تجمع آنان با دخالت پلیس ضد شورش به انتهای خیابان رانده شد.»

فضلی نژاد ادامه داد: یک تجمع صنفی کوچک با پروژه بحران چهره های رادیکال مشارکتی به یک غایله سیاسی بدل گشت و ما از شب ۲۴ خرداد ۱۳۸۲ شاهد حضور عناصر ضدانقلاب مانند «امیر فرشاد ابراهیمی» با مساعدت مسوولان وقت کوی دانشگاه بودیم. من ساعت ۳ صبح جمعه در کوی دانشگاه امیرفرشاد را دیدم و گفت در پشت بام خوابگاه با دانشجویان جلسه دارد! در آن جلسه دبیران وقت روزنامه گلستان ایران (به مدیرمسیولی محسن سازگارا) که بخشی از آنها اکنون از کشور گریخته اند، حضور داشتند و با حشمت الله طبرزدی نیز که خود را رهبر دانشجویان می نامید، تماس داشتند و حتی امیرفرشاد ابراهیمی گفت که سر راه منزلش از یوسف آباد به خانه طبرزدی رفته و سپس به کوی آمده است.

پژوهشگر موسسه کیهان افزود: یکی از مواردی که کمیته بحران آفرین حزب مشارکت که از ریاست دانشگاه تا برخی از معاونین وی به تصمیمات آن التزام داشتند، گسترش اعتراضات صنفی از دانشگاه تهران به مثابه «دانشگاه مادر» به دیگر دانشگاه های کشور خصوصاْ پایتخت استانها بود و تدریجا ماهیت صنفی اعتراضات جای خود را به اغتشاش سیاسی می داد. همین الگو در حوادث فتنه ۱۳۸۸ نیز عینا تکرار شد. در همین کمیته بیانیه ای تنظیم شد که خواسته های معترضین را در برمیگرفت. در حالی که ۳۰ معترض چهارشنبه شب به «کیفیت غذا» و «مسایل اجرایی» کوی اعتراض داشتند و این اعتراض ها هم از قضا و اتفاقا نسبت به عملکرد فرجی دانا و معاون وی آقای خدایاری (عضو مشارکت) در چگونگی اداره کوی دانشگاه تهران بود، با یک «بحران سازی خودانگیخته» توسط چهره های امنیتی حزب مشارکت، صورت مساله به کلی تغییر کرد.
 
وی ادامه داد: در ساعت یازده شب جمعه قرار بود یک بیانیه به عنوان «بیانیه دانشجویان» خوانده شود، اما برخی از دانشجویان دست به مقاومت در برابر خوانده شدن این بیانیه زدند که پس از چند دقیقه آشوب، تنش فضا به حالت عادی برگشت و بیانیه خوانده شد. بحث رفراندوم ، آزادی دانشجویان بازداشت شده و اجازه راهپیمایی در سالروز حادثه 18 تیر اصلی ترین محورهای بیانیه ۲۴ خرداد ۱۳۸۲ بود. پس از خواندن این بیانیه، دانشجویان مشارکتی و نیروهای اپوزیسیون تحت مدیریت طبرزدی یک تیم مشترک را تشکیل دادند و به دانشجویان حزب اللهی حمله کردند. من شاهد بودم که یک دانشجوی بسیجی توسط این تیم که «امیرفرشاد ابراهیمی» در آن حضور داشت، به شدت کتک خورد و به دلیل ضربات متعدد مشت به سر و صورتش، در حالی که جسم خونینش روی زمین کشانده میشد، به کما رفت.

نویسنده پرفروش ترین کتاب سیاسی سال های ۱۳۸۷ و ۱۳۸۸ گذشته گفت: ما به عنوان شاهد عینی چه در ۱۸ تیر ۱۳۷۸ و چه در ۲۴ خرداد ۱۳۸۲ دیدیم که چگونه تئوریسین های امنیتی حزب مشارکت دغدغه های صنفی را دستمایه حرکت های سیاسی رادیکال کردند و آن هنگام، دکتر فرجی دانا که از کاندیداهای اولیه تصدی وزارت علوم دولت رئیس جمهور روحانی بود و اکنون در کانادا زندگی می کند، از صحنه گردانان این واقعه بود و آقای میلی منفرد نیز که اکنون گزینه پیشنهادی رییس جمهور به مجلس است، در وزارت علوم از این رویکردهای ضدامنیتی حمایت می کرد.

پژوهشگر موسسه کیهان در پایان خاطر نشان کرد: به نظرم، نمایندگان محترم مجلس باید محتوای بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب را به عنوان «نقشه راه بررسی صلاحیت عمومی و اختصاصی» گزینه پیشنهادی وزارت علوم مبنای ارزیابی خود قرار دهند و با استخراج بندهای مرتبط آن، به عنوان یک قطب نمای اخلاقی- سیاسی به روز، از آن به عنوان پایه و مبنای رای اعتماد استفاده کنند.
 

 

دانلود...
ما را در سایت دانلود دنبال می کنید

برچسب : گزینه پیشنهادی ,وزارت, علوم ,صلاحیت ندارد,سوء استفاده ,از ,پست و مقام دولتی ,توسط ,عبدالحمید گوگلانی ,نماینده عالی دولت ,در, شهرستان ترکمن,عدالت خواهان غرب گلستان , بندرترکمن خون دل, خون دل بندرترکمن,روشنگری, مطالبات مردمی, پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری , نظارت مردم برعملکرد مسئولین, تداوم عملی راه شهیدان,خون دل,عدالت خواهان ترکمن صحرا,طلبه سیرجانی,عدالتخواهان ,شهید یحیی پقه, مفاسد اقتصادي,نظارت مردم برعملکرد مسئولین, تداوم , کابینه روحانی ,نباید اهل فتنه ,را امیدوار کند,خون دل,عدالت خواهان ترکمن صحرا,کابینه دولت روحانی , دولت اعتدال, جانبازمحمدخادملو, نویسنده : بهمن khoondel بازدید : 738 تاريخ : شنبه 19 مرداد 1392 ساعت: 6:06