گزارشی کامل از آنچه که وزرای دولت تدبیر و امید در مذمت و محکومیت فتنه گفتند

ساخت وبلاگ

نگاهی به روند بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت یازدهم در مجلس شورای اسلامی که در روزهای گذشته صورت گرفت، یک نکته را برای همه مردم و فعالان سیاسی روشن کرد؛ نکته‌ای که نشان داد ایستادگی رهبر معظم انقلاب بر حفظ رای مردم در سال ۸۸ سبب شد تا امروز همه کسانی که به نوعی در ماجرای فتنه سکوت کردند و یا در برخی از برهه‌های زمانی با آن همراهی کردند، صراحتا اعلام کنند که آشوب خیابانی در آن زمان اقدامی افراطی و غیرقانونی بوده و روند برگزاری انتخابات در ایران هم اساسا امکان وقوع تقلب را غیرممکن می‌کند. 

به گزارش رجانیوز، مرور سخنان برخی از این افراد که از نزدیکان و یاران اصلی ستادهای دو نامزد جنجالی انتخابات 88 یعنی میرحسین موسوی و مهدی کروبی بودند، در جلسه علنی مجلس که به طور مستقیم از رسانه ملی نیز پخش شد، نشان می‌دهد «ابراز برائت از فتنه‌گران و سران فتنه» که زمانی خود را دارای پشتوانه مردمی گسترده می‌دانستند، اکنون به یکی از سکه‌های رایج کشور تبدیل شده و باید اذعان کرد که میرحسین موسوی و مهدی کروبی با اقدامات افراطی و قانون‌شکنانه خود در سال 88، خود را به افرادی منزوی و بدون حامی تبدیل کرده‌اند.
 
 
نجفی: در فتنه ۸۸ حتی قبل از نماز جمعه ۲۹ خرداد، مطیع امر رهبری بودم
 
محمدعلی نجفی از اعضای اصلی ستاد مهدی کروبی در سال 88 است که به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی شده بود. او که به دلیل مواضع نامناسب و ابهام‌برانگیز خود در جریان فتنه با سوالات و انتقادات نمایندگان روبرو شد، در پاسخ به این انتقادات، ضمن محکومیت فتنه‌گران و اقدامات افراطی صورت گرفته از سوی آنان در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دهم، این حوادث را «فتنه» نامید و خود را فردی دانست که حتی پیش از خطبه‌های نماز جمعه ۲۹ خرداد رهبر انقلاب هم سخنان ایشان را فصل‌الخطاب می‌دانسته و تلاش کرد تا با تمام وجود از حوادث مذکور تبری بجوید. 
 
نجفی در این زمینه گفت: نظام ما یک نظام ولایی است که راس، جان و اساس آن مقام معظم رهبری است، بنابراین بنده و سایر بزرگوارانی که وارد مدیریت اجرایی می‌شوند تنها برای خدمت به نظام می‌آیند و معتقد به ولایت فقیه و منویات رهبری هستند. واقعا بابت سوالی که از من می‌پرسند و می‌گویند آیا نظام اسلامی را قبول دارید متاسف و شرمگینم. 
 
نجفی ادامه داد: در مورد فتنه ۸۸ من جزو فعالان سیاسی کشور بودم و در فعالیت‌های انتخاباتی ۸۸ شرکت داشتم و روز سه‌شنبه بعد از انتخابات از طرف دفتر مقام معظم رهبری با من تماس گرفته شد تا به جلسه‌ای در حضور ایشان بروم. من از طرف ستاد هیچ کس در آن جلسه شرکت نکردم و آن‌ها مرا دعوت کردند. مقام معظم رهبری در ابتدای جلسه فرمودند هر کسی هر حرفی درباره انتخابات دارد بزند و صحبت کنیم و ۲ تا از وزرای پیشنهادی دیگر در این جلسه حضور داشتند. این افتخار است که در محضر مقام معظم رهبری درباره انتخابات صحبت کنیم در آنجا پیشنهاداتی مطرح شد و ایشان خود جلسه را اداره می‌کردند و تنها جلسه‌ای که من در آن دیدم که ایشان خود زمان سخن گفتن حاضرین را تعیین کردند. 
 
نجفی تاکید کرد: بنده حتی قبل از ۲۹ خرداد که ایشان این سخنان را مطرح کنند مطیع این امر بودیم. کجا من مصاحبه و صحبتی خلاف این امر کردم. آقایان می‌گویند که شما مردم را تحریک برای شرکت در راهپیمایی‌ها کردید من در هیچ کدام از این راهپیمایی‌ها چه قبل و چه بعد از ۲۹ خرداد شرکت نکردم. ما در تمام مدت تلاش کنیم آبی بر این فتنه بریزیم و آن را خاموش کنیم و لااقل بیشتر گسترش نیابد. 
 
میلی منفرد: من فتنه‌گر نیستم
 
جعفر میلی منفرد یکی دیگر از وزرای پیشنهادی بود که برخی شبهات درباره روند فعالیت‌های سیاسی او در جریان حوادث ۱۸ تیر ۷۸ و فتنه ۸۸ وجود داشت و نمایندگان نیز با پخش فیلمی از حضور او در جمع متحصنین در دانشگاه تهران، خواستار پاسخگویی او در این زمینه شدند. میلی منفرد از اصلی‎ترین اساتید دانشگاه علم و صنعت بود که در جریان سال ۸۸ از برخی حوادث حمایت کرده بود. چهره ای نزدیک به اصلاح طلبان تندرو که علی رغم انتظار این طیف، او هم مانند نجفی ضمن محکوم کردن فتنه و فتنه‌گران، حضور خود در آن مراسم را برای کنترل اوضاع عنوان کرد. 
 
میلی منفرد گفت: این فیلم متعلق به سه روز بعد از انتخابات است که ما نگران این بودیم که حوادث ۱۸ تیر و حمله به دانشگاه تکرار شود به همین دلیل به دانشگاه رفتیم و جلسه‌ای در این مورد تشکیل دادیم اما من نه سخنرانی کردم، نه حرفی زده‌ام، نه موضعی گرفته‌ام. جرم من نشستن در آن جمع بود که باید بگویم در جلسه مسجد دانشگاه بالا‌تر از همه رئیس دانشگاه تهران نشسته بود. آیا این جرم است که کسی به مسجد برود، مگر من حرفی زده‌ام. 
 
وی در بخش دیگری از توضیحات خود تاکید کرد که در طول دوران فعالیتش هیچ کلاس و امتحانی را بعد از انقلاب تعطیل نکرده است، گفت: در ایام فتنه در دانشگاه گفتند که دانشجویان دچار التهاب هستند شما می‌توانید امتحانات را در تیر یا شهریور برگزار کنید. اما من اصرار کردم که همه امتحانات در تیر برگزار شود و همین هم شد. من منظم‌ترین فرد در دانشگاه هستم و با همین نظم در برگزاری امتحان حساس هستم. در طول فعالیتم حتی یک کلاس را هم تعطیل نکرده‌ام. 
 
 وی با اشاره به جلسات بسیاری که در حاشیه حوادث ۱۸ تیر ۸۷ تشکیل شد، گفت: ما تلاشهای بسیاری برای خاموش کردن آن غائله انجام دادیم که این اتفاقا نقطه قوت من است. شما می‌توانید بروید پیگیری کنید و یک مدرک پیدا کنید که من در آن گفته باشم که حرفی زدم، چنین مدرکی وجود ندارد. من عضو هیچ حزبی نیستم البته عضویت در احزاب را جرم نمی‌دانم در هیچ ستادی هم نبوده‌ام و درگیر هیچ مساله‌ای نشدم. 
 
آخوندی: نظر شورای نگهبان عین قانون است
 
عباس آخوندی، نماینده موسوی در هیات نظارت بر انتخابات شورای نگهبان و یکی از نمایندگان ستاد میرحسین موسوی در دیدار با رهبر انقلاب در روزهای بعد از انتخابات سال ۸۸ هم فرد دیگری بود که صراحتا در پاسخ به انتقادات مطرح شده از سوی نمایندگان، هرگونه افراطی‌گری در فتنه را محکوم کرد و گفت: چطور می‌شود ما نظر شورای نگهبان را که عین حکم قانون است نپذیریم؟ آیا می‌شود کسی که برای وزارت توسط رییس‌جمهور کاندیدا می‌شود به رهبری و نظام اعتقاد نداشته باشد، ۳۵ سال سابقه حمایت و خدمت به این کشور را دارم، آیا این سوابق مهم نیست؟ 
 
آخوندی آنچه را که در جلسه خصوصی با رهبر معظم انقلاب بیان کرده بود، در تریبون اصلی مجلس نیز بازگو کرد تا یکی از اصلی‎ترین اعضای ستاد کاندیدای مدعی تقلب در انتخابات، این ادعا را به سخره بگیرد: نه تنها در انتخابات سال ۸۸ تقلب نشد؛ بلکه اساسا امکان تقلب در ایران وجود ندارد. اگر خدای ناکرده هنوز دشمنان بخواهند کوچک‌ترین تعرضی به کشور کنند با رهبری و راهبری مقام معظم رهبری از این کشور دفاع می‌کنم. 
 
ربیعی: آشوب و بی ثباتی صدگام به عقب است
 
علی ربیعی وزیر پیشنهادی کار و از مشاورین ارشد ستاد میرحسین موسوی نیز رفتار آشوب طلبانه در سال ۸۸ را صدگام به عقب عنوان کرده و در پاسخ به سوالات نمایندگان درباره فعالیت هایش در ایام انتخابات سال ۸۸ می گوید: من با اعتقاد کامل آنچه که فرمایش مقام معظم رهبری در هر زمینه‌ای که هست، به خصوص در زمینه انتخابات آن‌هم نه تنها از لحاظ شرعی، بلکه با مطالعه علمی قبول دارم و تبعیت می‌کنم. 
 
 من با تحقیقات علمی به این نتیجه رسیدم که مشارکت، دموکراسی و ثبات اگر در کنار هم نباشند، دموکراسی رو به عقب خواهد بود. هرگونه عملی که منجر به بی‌ثباتی شود صد گام به عقب است و اتفاقا این نظریه مقام معظم رهبری که تبعیت به قانون کنیم همه به آن اعتقاد داریم و داشتیم و همه به‌‌ همان شکل عمل کردیم و خواهیم کرد. 
 
آب پاکی روحانی بر دستان مدعیان تقلب: اردوکشی خیابانی در سال ۸۸ محکوم است
 
مهر پایان این داستان را هم شخص رئیس‌جمهور زد؛ جایی که صراحتا در نطق پایانی خود در دفاع از کابینه پیشنهادی، اقدامات آَشوب طلبانه سران فتنه را «اردوکشی خیابانی» خواند با افراطی خواندن فتنه ۸۸ و مسائل بوجود آمده برای نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: «چند سال پیش حوادث تلخی رخ داد و عده‌ای اردوکشی خیابانی کردند و عده‌ای کهریزک را درست کردند که بسیار بد و زیانبار بود بنابر این همه باید تلاش کنیم آتش‌ها با تدبیر خاموش شود. ما به دستگاه قضایی اعتماد داریم. در این حوادث عده‌ای احضار، عده‌ای متهم و عده‌ای محکوم شدند که در حال حاضر در حال سپری کردن محکومیت خود هستند.» 
 
آقای روحانی درباره سخنان عباس آخوندی هم حرف اول و آخر را اینگونه بیان کرد: «ایشان -آقای آخوندی- این شهامت را داشت که در آن سال‌های حساس در حضور مقام معظم رهبری بگوید که در انتخابات تقلب نشده است، نه تنها تقلب نشده است، بلکه در انتخابات ایران امکان تقلب نیز وجود ندارد.».
 
جالب اینکه اردشیر امیرارجمند، مشاور ارشد میرحسین موسوی و از نفوذی‌های گروهک منافقین در ستاد وی، اخیرا در گفتگو با یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای با گله از این افراد، گفت: «حالا امروز که می‌بینم آقایان ربیعی و آخوندی و بعضا زنگنه در فضایی که موسوی در حصر است و امثال بهشتی و بهزادیان‌نژاد و فاتح سکوت گزیده‌اند در باب مواضعشان در آن شب کنفرانس خبری در دفتر باقریان و جلسه رهبری نقل‌هایی کرده‌اند و قسم‌هایی خورده‌اند، با خود می‌گویم که‌ای کاش و‌ای کاش این‌ها‌‌ همان روز‌ها حقیقتا همین حرف‌ها را زده‌ بودند که اگر زده بودند امروز نه موسوی در حصر بود و نه این همه هزینه را متحمل شده بودیم.» 
 
در واقع باید گفت که جلسات فشرده و طولانی رای اعتماد به وزرای پیشنهادی در هفته گذشته، به یک تشییع جنازه نمادین برای فتنه تبدیل شد و تا هم ظلمی که در سال ۸۸ بر جمهوری اسلامی روا شد، وا کاوی شود و هم ناجوانمردانه بودن این اتهام از سوی بانیان آن برای افکار عمومی فریاد زده شود تا مشخص شود ایستادگی برای صیانت از جمهوریت نظام هر چند برای چند سال دستمایه ناجوانمردانه ترین حملات به انقلاب اسلامی شد، اما امروز به مایه سرافکندگی و لکه ننگ بانیان این ظلم بزرگ و افتخاری برای مقابله کنندگان با آن تبدیل شده است.

دانلود...
ما را در سایت دانلود دنبال می کنید

برچسب : گزارشی کامل, از آنچه که, وزرای دولت, تدبیر و امید ,در مذمت و محکومیت, فتنه گفتند,تشییع جنازه, فتنه 88, در جلسات رای اعتماد, به کابینه, از, تقبیح, «اردوکشی خیابانی», تا, نفی,قطعی ,ایده «تقلب در انتخابات», آب پاکی روی دست, جنبشی که, دیگر سبز, نیست, نویسنده : بهمن khoondel بازدید : 493 تاريخ : يکشنبه 27 مرداد 1392 ساعت: 16:56