گزارش اختصاصي از توقف فعاليت مجلس مشورتي ايثارگران

ساخت وبلاگ

گزارش اختصاصي از توقف فعاليت مجلس مشورتي ايثارگران؛

دستور احمدي‌نژاد و زريبافان براي حذف مجلس ايثارگران ‌


وبلاگ جانبازان شيميايي ايران - سيدهادي کسايي زاده: ماه‌هاي پاياني سال 87 بود که بنياد شهيد و امور ايثارگران طرح ايجاد مجلس مشورتي ايثارگران به توصيه مقام معظم رهبري به رئيس‌جمهور وقت تقديم کرد و در تاريخ 13 آبان ماه همان سال آيين نامه آن رسما براي اجرا ابلاغ شد. بر اساس اين آئين نامه، ستاد مركزي و ستادهاي استاني براي مديريت و نظارت بر اجراي اين طرح، در بنياد تشکيل و به دنبال آن از ميان مشاوران استانداران و فرمانداران هر استان بين 5 تا 15 نفربر اساس آمار تحت پوشش براي مدت 2 سال، به عنوان عضو مجلس ايثارگران کشور برگزيده شدند و 20 نفر از مديران ايثارگر نيز با حکم رياست بنياد منصوب شدند.


هدف از ايجاد اين مجلس رفع نيازها، مشکلات و موانع زندگي جانبازان و ايثاگران، مشارکت ايثارگران در تهيه و تنظيم قوانين و مقررات مربوط به جامعه ايثارگري و ترويج فرهنگ ايثار و شهادت، تقويت روحيه تعاون، همدلي و همکاري بين جامعه ايثارگري در جهت تحکيم خانواده بزرگ ايثارگران، بستر سازي براي استفاده از ظرفيت و توانمنديهاي خانواده بزرگ ايثارگران در تحکيم ارزش‌هاي انقلاب اسلامي و بنيان‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي و توسعه کشور، بهره‌گيري از نظرات ايثارگران در امور فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي و تامين نيازها و ارتقاي منزلت اجتماعي ايثارگران و نظارت بر حسن اجراي قوانين و مقررات و مصوبات مرتبط با ايثارگران در تمامي دستگاه‌هاي اجرايي کشور بود. در ظرفيت اين مجلس ديده شده بود که بتواند رئيس بنياد شهيد را هم تعيين کند.


ولي اين مجلس بزرگ با اين همه اهداف ارزشمند که مي‌توانست تاثير بسيار خوبي بر روند زندگي و حيات جامعه ايثارگري و ترويج فرهنگ ايثار داشته باشد ناگهان در فراموشي محو شد. مجلسي که محمود احمدي‌نژاد به عنوان رئيس‌جمهور در نخستين اجلاس آن حضور يافت و اعلام کرد: از مجلس مشورتي ايثارگران مي‌خواهم تا در عرصه‌هاي گوناگون تصميم‌گيري و تصميم سازي يار و همراه مديران کشور باشد. مجلسي که شخص مسعود زريبافان به عنوان رئيس بنياد شهيد گفته بود ما مجلسي مي‌خواهيم که به بنياد شهيد مشورت بدهد.


ولي بعد از مدتي بنياد شهيد اعلام کرد: بايد اعضاي مجلس ايثارگران را نماينده‌هاي معين که انتخاب خود بنياد‌شهيد باشد تعيين کند که اين اقدام يعني مجلس به سمت و سوي فرمايشي شدن برود.


به گفته کارشناسان، بنياد براي کاهش هزينه‌ها و زينتي شدن مجلس قدم بر داشت در حالي که اگر تمامي ايثارگران کشور همانند انتخابات مجلس در اين مجلس ايثارگري کانديدا شده و نماينده مي‌شدند اصل دموکراسي برقرار مي‌شد اما بنياد شهيد از قدرت اين مجلس در آينده هراس داشت و مانع از تحقق و قوام مجلس شد.

در اين ميان برخي از صاحب نظران و ايثارگران مي‌گويند: بنياد دوست داشت وارد فعاليت‌هايي مانند مجلس ايثارگري شود اما نگران ناظر بيروني بود و از اين بيم داشت که فردا مجلسي را که براي ايجاد از آن حمايت کرده است به‌عنوان مخالفي جلويش قد علم کند. از طرف ديگر بنياد شهيد نياز به فعاليتهايي از اين دست دارد و به همين دليل است که از يک طرف مخالفت مي‌کند و از طرف ديگر دوست دارد اين مجلس محقق شود.

گفتني است فروکاستن نقش مجلس ايثارگران درحد يک نهاد وابسته و زيرمجموعه سازماني بنياد اميدهاي جامعه ايثارگري به اين مجلس را که مي‌تواند درهيات وقامت نهاد موثر درعرصه تصميم سازي امورايثارگران عمل کند کم رنگ کرد. با تمام اين حرف و سخن‌ها اين سوال مطرح مي‌شود که بنياد شهيد پاسخگوي مجلس شوراي اسلامي نيست. کسي هم دلش براي مجلس ايثارگران و جانبازان نمي‌سوزد.

مسوولي هم نمي‌آيد بگويد خب مشکل بنياد شهيد و مجلس ايثارگران بر سر چيست و چرا مجلس معطل مانده است. حال بايد پيدا کنيم پرتقال فروش را… زريبافان مجلس ايثارگري را متوقف کرد نکته جالب و قابل تامل اين است که هيچ يک از مسوولان بنياد شهيد حاضر به مصاحبه در اين مورد نيستند. دبير مجلس ايثارگران هم حالا مدير روابط عمومي يک شرکت شکلات سازي شده و کاري هم به اين کارها ندارد. برخي ديگر از مسوولان اين مجلس هم ممنو المصاحبه هستند و برخي هم از باز شدن پرونده مجلس ايثارگران هراس دارند که يکي از آنها جلال رحيمي برادر محمدرضا رحيمي معاون رئيس‌جمهور است که رياست مجلس ايثارگران را برعهده داشت. رحيمي پاسگوي خبرنگار تابناک نشد ولي نجمه خدادادي نايب رئيس اين مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک گفت: علت تعطيل شدن مجلس مشورتي ايثارگران را بايد از آقاي زريبافان سوال کنيد چون ايشان کاري کردند که مجلس ديگر فعاليت نداشته باشند. موضوع را هم سياسي کردند.

ما جلسات زيادي داشتيم ولي آقايان مي‌خواستند که مجلس زير يوق بنياد شهيد برود که قبول نکرديم. احمدي نژاد مجلس ايثارگران را تعطيل کرد دکتر غلامحسي صديفيان نايب ريس دم مجلس مشورتي ايثارگران در گفت‌وگو با تابناک مي‌گويد: خود شخص محمود احمدي‌نژاد موجب تعطيلي مجلس ايثارگران شد. آقاي رئيس‌جمهور نگاه ابزاري به اين مجلس داشت و مقصر اصلي شخص احمدي‌نژاد و زريبافان بودند.

بااين‌حال اميدواريم در دولت آقاي روحاني اين مهم محقق شود و مجلس ايثارگران دوباره قوام پيدا کند. لغو ديدار اعضاي مجلس با مقام معظم رهبري گفته‌هاي نايب رئيس مجلس ايثارگران در حالي است که جلال رحيمي رئيس اين مجلس پيش از اين گفته بود: اين مجلس به برکت خون شهدا و ايثارگران يکي از مقدس‌ترين نهادهاي کشورمان است که با حضور والدين، همسران و فرزندان شهدا و جانبازان و ايثارگران انقلاب اسلامي تشکيل شده است تا بتوانند کج‌انديشي‌هاي احتمالي بعضي از مديران را تذکر داده و با وحدت کلمه در کنار بنياد شهيد و امور ايثارگران ‌برای حفظ استقلال خود گام بردارد.

دانلود...
ما را در سایت دانلود دنبال می کنید

برچسب : گزارش اختصاصي ,از توقف ,فعاليت ,مجلس مشورتي, ايثارگران,عدالت خواهان گلستان, نویسنده : بهمن khoondel بازدید : 358 تاريخ : يکشنبه 3 شهريور 1392 ساعت: 5:53