دخالت احتمالی امريكا در سوريه فاجعه است/ تبيين هفت شاخص مهم دولت مطلوب اسلامی

ساخت وبلاگ

  حضرت آيت الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز، چهارشنبه 6 شهريور در اولين ديدار هيئت دولت يازدهم، با قدردانی از هماهنگی دولت و مجلس برای آغاز بكار سريع دولت جديد، آقای روحانی را رئيس جمهوری مطلوب، مورد اعتماد و دارای سوابق روشن انقلابی خواندند و با تبيين شاخص های مهم دولت مطلوب از جمله سلامت اعتقادی و اخلاقی، خدمت به مردم، عدالت، سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد، قانون گرايی، حكمت و خردگرايی و تكيه بر ظرفيت درون زای كشور تأكيد كردند: اقتصاد و علم را در اولويت قرار دهيد و با مهار تورم، تأمين نيازهای اساسی مردم، رونق توليد و ايجاد تحرك و آرامش در عرصه اقتصادی، اميد مردم به آينده را استمرار و افزايش دهيد.

ايشان همچنين تهديد امريكا به دخالت در سوريه را، فاجعه ای قطعی برای منطقه خواندند و تأكيد كردند: هرگونه دخالت و جنگ طلبی يقيناً به ضرر آتش افروزان خواهد بود.

حضرت آيت الله خامنه ای با تبريك هفته دولت به همه مسئولان، مديران و كاركنان خدوم قوه مجريه خاطرنشان كردند: هفته دولت با نام دو شهيد فرزانه رجايی و باهنر زينت يافته است و اقدام همه دولتها در سرلوحه قرار دادن نام و اهداف اين دو شهيد، حركتی پرمعنا است.

ايشان با تحسين سرعت عمل و پيگيری رئيس جمهور برای معرفی فوری وزيران به مجلس شورای اسلامی افزودند: رأی خوب مجلس به وزيران پيشنهادی نيز زمينه ساز آغاز بكار سريع دولت جديد بود كه اين مسئله نشان دهنده هماهنگی ارزشمند دو قوه و حساسيت قابل تقدير رئيس جمهور و مجلس برای شروع سريع فعاليتهای دولت بود.

رهبر انقلاب با ابراز اميدواری برای بروز عينی نقاط قوت دولت يازدهم و استمرار و افزايش اميدهای مردم افزودند: وجود آقای روحانی با «سوابق روشن مبارزاتی و انقلابی و مواضع خوب و درست در سه دهه اخير»، بدون ترديد از نقاط قوت دولت جديد است.

ايشان با اشاره به عزم راسخ رئيس جمهور برای حل مشكلات افزودند: انشاءالله هيأت دولت با تكيه بر عزم مستحكم بتواند با حركت در مسير درست، وظايف سنگين خود را به انجام برساند.

سخنان رهبر انقلاب در اولين ديدار هيأت دولت يازدهم با تبيين شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی ادامه يافت.

حضرت آيت الله خامنه ای سلامت اعتقادی و اخلاقی را از شاخص های برجسته دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: اين اعتقادات و نگاه صحيح به حقايق جامعه، منجر به سلامت عملكرد دولت خواهد شد.

ايشان در همين زمينه، مجموعه بيانات، رهنمودها و مواضع امام خمينی (رض) را شاخصی اساسی خواندند و تأكيد كردند: اصول و ارزشهای انقلاب در سخنان و مواضع امام، متجلی است و اگر عملاً پايبند و دلبسته آنها باشيم و در مواقع ابهام نيز به آنها رجوع كنيم، به فضل الهی، كارها «خوش آينده» خواهد بود و به پيش خواهيم رفت.

رهبر انقلاب در تبيين بيشتر شاخص سلامت اعتقادی و اخلاقی، اطمينان و اعتماد كامل به وعده های ياری خداوند را كاملاً ضروری برشمردند و افزودند: در تجربياتی مانند پيروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوايل انقلاب، ملت و مسئولان كشور، تحقق وعده های پروردگار را كاملاً لمس كردند كه اين تجربه های ارزشمند، زمينه ساز اعتماد كاملتر به وعده های نصرت و ياری خداوند است.

حضرت آيت الله خامنه ای با اشاره به سخنان آقای روحانی افزودند: اعتماد به پروردگار و نگاه درست، عاقلانه و بخردانه، حلال مسائل خواهد بود.

خدمت به خلق، دومين شاخصی بود كه رهبر انقلاب اسلامی در بيان ويژگی های دولت مطلوب اسلامی، به آن پرداختند.

ايشان خدمت به مردم را گفتمان اصلی دولت اسلامی و فلسفه وجودی مسئولان خواندند و تأكيد كردند: هيچ مسئله ای نبايد مسئولان را از خدمت به مردم غافل كند.

حضرت آيت الله خامنه ای خاطرنشان كردند: ديدگاهها و سلايق متفاوت سياسی – اقتصادی و اجتماعی حاشيه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهيد حاشيه ها بر متن اثر بگذارد.

رهبر انقلاب، عبور سريع فرصت خدمت به مردم را به دولت جديد گوشزد كردند و افزودند: به همه دولتهای قبلی نيز گفتم كه فرصت 4 يا 8 سال مسئوليت، به سرعت می گذرد اما همين مدت محدود، شامل فرصتهای بی پايان برای خدمت به ملت است كه نبايد هيچكدام را از دست داد.

حضرت آيت الله خامنه ای در بحث خدمت به مردم،نگاه و كار جهادی را ارزشمند برشمردند و افزودند: كار جهادی به معنای بی قانونی نيست و من بشدت مخالف بی قانونی هستم اما در چارچوب قوانين نيز می توان به دور از نگاه مرسوم اداری، با «نگاه جهادی و شوق آرمانی»، عمل كرد و موانع را پشت سر گذاشت.

حضرت آيت الله خامنه ای عدالت را از ديگر شاخص های مهم دولت مطلوب اسلامی برشمردند و افزودند: همچنانكه قبلاً نيز تأكيد شده ما در پی پيشرفت و يا به تعبير رايج توسعه هستيم اما قطعاً اين پيشرفت بايد با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند كشورهای غربی دچارشكاف و تبعيض و نارضايتی خواهد شد.

سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد چهارمين شاخص دولت مطلوب از نگاه رهبر انقلاب اسلامی بود.

ايشان به اعضای دولت جديد يادآور شدند منصب حكومتی جايگاه وسوسه انگيز قدرت و منابع مادی است، مانند يك چشم بصير و يك نورافكن قوی و دائم، مراقب باشيد دستگاه تحت مديريت شما از وسوسه فساد، دور و در امان بماند.

حضرت آيت الله خامنه ای با اشاره به وجود دستگاههای نظارتی از هر سه قوه، خطاب به هيأت دولت افزودند: فساد همچون موريانه است، با قاطعيت و تدبير جلوی رخنه «فساد، پارتی بازی، رشوه و اسراف» را بگيريد تا اصولاً نيازی به ورود دستگاهای نظارتی به حيطه مديريتی شما، پيش نيايد.

رهبر انقلاب، كاركنان و مسئولان دستگاههای اجرايی را انسانهايی پاك و شريف برشمردند و افزودند: وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل ميكروب، زحمات و تلاشهای كاركنان خدوم دستگاهها را زير سؤال می برد كه بايد جلوی اين كار را گرفت.

حضرت آيت الله خامنه ای، قانونگرايی را از ديگر شاخص های بسيار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ريل حركت دولت است و اگر به هر دليلی از آن خارج شويد كشور و مردم، صدمه می بينند.

ايشان افزودند: ممكن است برخی قوانين ناقص و معيوب باشد اما ضرر عمل نكردن به همين

قوانين بيشتر از اجرای آنهاست بنابراين تلاش كنيد قانون گرايی در همه دستگاهها نهادينه شود.

رهبر انقلاب اجرای اسناد بالادستی از جمله سياستهای كلی نظام و سند چشم انداز را از لوازم قانون گرايی برشمردند و افزودند: مصوبات شوراهای عالی از جمله شواريعالی انقلاب فرهنگی و شورايعالی فضای مجازی كه بسيار مهم است بايد معتبر شناخته و براساس آنها عمل شود.

رهبر انقلاب در همين زمينه، سياستهای كلی تحول نظام اداری را نيز بسيار مهم خواندند و افزودند: در اجرای اين سياستها متأسفانه تأخير شده كه بايد آن را اجرايی كرد.

حكمت و خردگرايی ششمين شاخص مورد تأكيد رهبر انقلاب در ديدار با آقای روحانی و كابينه وی بود.

ايشان با توصيه مؤكد به دولت برای استفاده از ظرفيت خوب كارشناسان داخلی در همه زمينه ها و عرصه ها افزودند: بايد قبل از هر اقدام و حتی هر اظهار نظر و موضع گيری، مطالعات كارشناسی لازم انجام شود چرا كه هزينه برطرف كردن تبعات منفی كارهای ناپخته و سخنان ناسنجيده بسيار زياد است.

تكيه بر ظرفيت درون زای داخل كشور، نكته مهم ديگری بود كه رهبر انقلاب توجه هيأت وزيران را به آن جلب و تأكيد كردند: كليه حل مشكلات در ظرفيتها و امكانات داخل كشور است كه بايد با خردمندی از آنها بهره گرفت.

حضرت آيت الله خامنه ای در تشريح بيشتر ضرورت تكيه بر ظرفيتهای درونی كشور افزودند: اين حرف به معنای استفاده نكردن از ظرفيتهای بيرونی نيست بلكه نكته اساسی اين است كه نبايد به خارج اميد بست و به آن اعتماد كرد.

رهبر انقلاب با اشاره به جبهه دشمنان انقلاب افزودند: واقعيت اين است كه از جبهه خصم، نمی توان و نبايد انتظار دوستی و صميميت داشت.

ايشان خاطرنشان كردند: سهم هر كشور در مناسبات بين المللی به اقتدار درونی آن كشور وابسته است بنابراين بايد تلاش كرد روند اقتدار روزافزون داخلی كشور، استمرار يابد و تقويت شود.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه چند نكته را درخصوص اولويت های اصلی دولت يازدهم متذكر شدند.

حضرت آيت الله خامنه ای با اشاره به تازه نفس بودن اعضای دولت و در عين حال محدود بودن فرصت ها و همت ها تأكيد كردند: مسائل اقتصادی و پيشرفت علمی دو اولويت اصلی كشور هستند كه بايد مورد توجه و اهتمام ويژه قوه مجريه و همچنين قوای ديگر قرار گيرند.

ايشان درخصوص مسائل اقتصادی به زيرساخت های خوب اقتصادی كه ظرف 10 سال گذشته در كشور ايجاد شده است اشاره كردند و افزودند: با توجه به اين زير ساخت ها، بايد ايجاد ثبات و آرامش ذهنی در مردم و بازار، كاهش تورم، تأمين نيازهای اساسی مردم و تحرك بخشيدن به توليد ملی در دستور كار فوری دولت قرار گيرد.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان كردند: اين اقدامات فوری، در واقع، آغاز حماسه اقتصادی است كه در ابتدای سال بر آن تأكيد شد.

حضرت آيت الله خامنه ای افزودند: البته تحقق حماسه اقتصادی نيازمند حركتی بلندمدت است و هيچ انسان منصفی از دولت توقع حل سريع همه مشكلات اقتصادی را ندارد ولی انتظار حركت به سمت حل مشكلات با نگاه حكيمانه و مدبرانه، وجود دارد.

ايشان با اشاره به بررسی سياستهای اقتصاد مقاومتی در مجمع تشخيص مصلحت نظام گفتند: اقتصاد مقاومتی به معنای اقتصاد رياضتی نيست بلكه اقتصادی است كه بتواند در مقابل بحران ها و جزر و مدهای بين الملل مقاوم باشد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنين به حركت پرشتاب علمی كه از 10 سال پيش آغاز شده است، اشاره و تأكيد كردند: اين حركت پرشتاب علمی به هيچ وجه نبايد متوقف شود.

حضرت آيت الله خامنه ای كليد اصلی حل مشكلات اقتصادی كشور را تكيه بر علم دانستند و افزودند: در زمينه اقتصاد، تكيه بر پيشرفت علمی و شركت های دانش بنيان، قطعاً از فروش نفت و خام فروشی ها بسيار پرسودتر خواهد بود.

رهبر انقلاب اسلامی، وزارت علوم و فناوری، و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی را دو متولی اصلی حركت علمی كشور دانستند و افزودند: وزارتخانه ها و دستگاههای خدماتی همچون وزارت صنعت، تجارت و بازرگانی و وزارت جهاد كشاورزی بايد با همكاری نزديك با دو متولی اصلی، زمينه استفاده از پيشرفتهای علمی دانشگاهها و مراكز علمی را بوجود آورند و تحرك علمی دانشگاهها را دو چندان كنند.

حضرت آيت الله خامنه ای، با توصيه مؤكد به دولت برای حمايت از شركت های دانش بنيان، خاطرنشان كردند: يكی از موضوعات مهم در حركت علمی كشور، تكميل زنجيره علم و فناوری است.

ايشان در تشريح اين زنجيره، افزودند: اين زنجيره از ايده و فكر شروع می شود و سپس به علم و فناوری می رسد و در نهايت به توليد و بازار منتهی می شود، بنابراين رسيدن به فناوری صرف كافی نيست بلكه اين زنجيره بايد تا انتها تكميل شود.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش ديگری از سخنان خود به موضوع سياست خارجی اشاره كردند و تأكيد كردند: اگر در اين عرصه، عزت، حكمت و مصلحت بدرستی فهم و اجرا شود، سياست خارجی در طراز نظام جمهوری اسلامی خواهد شد.

حضرت آيت الله خامنه ای به شرايط حساس و بحرانی منطقه نيز اشاره كردند و گفتند: ما به هيچ وجه تمايلی به دخالت در امور داخلی مصر نداريم اما، نمی توانيم چشمان خود را بر كشتار مردم مصر ببنديم.

ايشان تأكيد كردند: ما كشتار مردم مصر را كه مسلح هم نبودند، محكوم می كنيم.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: عامل اين كشتار هركسی كه باشد، از نظر جمهوری اسلامی ايران محكوم است.

حضرت آيت الله خامنه ای گفتند: در مصر بايد از جنگ داخلی بشدت پرهيز شود زيرا جنگ داخلی در مصر يك فاجعه برای دنيای اسلام و منطقه خواهد بود.

ايشان با تأكيد بر لزوم بازگشت به دموكراسی و رأی مردم در مصر، خاطرنشان كردند: مردم مصر بعد از سالها حكومت استبدادی، به بركت بيداری اسلامی انتخابات سالمی را برگزار كردند كه اين روند دموكراسی متوقف شدنی نيست.

رهبر انقلاب اسلامی درخصوص تحولات سوريه، تهديد و دخالت احتمالی امريكا را يك فاجعه برای منطقه خواندند و تأكيد كردند: اگر چنين اقدامی انجام شود، امريكاييها قطعاً همانند دخالت در عراق و افغانستان، ضرر خواهند كرد.

حضرت آيت الله خامنه ای افزودند: دخالت قدرتهای فرامنطقه ای و خارجی در يك كشور، نتيجه ای جز آتش افروزی نخواهد داشت و نفرت ملتها از آنها را نيز افزايش خواهد داد.

ايشان تأكيد كردند: اين آتش افروزی همچون جرقه ای در انبار باروت است كه ابعاد و پيامدهای آن نامشخص خواهد بود.

در اين ديدار حجت الاسلام والمسلمين روحانی رئيس جمهور در سخنانی با گراميداشت هفته دولت ياد و خاطره شهيدان رجايی و باهنر، به بيان رويكردهای داخلی و خارجی دولت يازدهم، شرايط كنونی كشور و همچنين شرايط منطقه و بين المللی پرداخت.

رئيس جمهور با تأكيد بر اينكه تلاش دولت يازدهم، بهره گيری از تجربيات و موفقيت های دولتهای گذشته و در عين حال درس آموزی از برخی ناموفقيت های دولتهای قبل است، افزود: رويكرد دولت در عرصه سياست داخلی، ايجاد امنيت لازم در همه ابعاد، برای آرامش جامعه و تحقق حقوق شهروندی مردم است.

آقای روحانی يكی از اهداف اصلی دولت يازدهم را ايجاد وفاق و انسجام و همدلی در عرصه اجتماعی، كاهش شكافها و استفاده از ظرفيت های همه دلسوزان و پابندان به «انقلاب، راه امام و خط رهبری» دانست و خاطرنشان كرد: بواسطه حماسه سياسی 24 خرداد، اعتماد و اميد مردم كه بزرگترين سرمايه برای قدرت و امنيت ملی است، افزايش پيدا كرده و دولت مصمم به حفظ و افزايش اين اعتماد و اميد است.

رئيس جمهور در بيان رويكرد دولت يازدهم در عرصه سياست خارجی، به دخالتهای بيگانگان و شرايط پرآشوب منطقه اشاره كرد و گفت: در چنين شرايطی كشور ايران دارای ثبات و آرامش و امنيت ملی به معنی واقعی كلمه است اما دشمن تلاش دارد تا با فشارهای سياسی و اقتصادی، بر جامعه و مردم تأثيرگذار باشد.

آقای روحانی تأكيد كرد: با وجود اين فشارها، ملت ايران نشان داده است كه در مقابل تحريم ها ايستادگی خواهد كرد و از حقوق مسلم خود صرفنظر نخواهد كرد.

رئيس جمهور افزود: اگرچه تحريم ها، مشكلاتی را برای زندگی مردم بوجود آورده است اما اين فشارها، تنفر تاريخی مردم را به كشورهايی كه اين تحريم ها را اعمال می كنند بويژه غرب، عميق تر خواهد كرد.

آقای روحانی خاطرنشان كرد: دولت به صراحت به جهان اعلام كرده كه بايد در قبال ملت ايران، بجای زبان تحريم، از زبان تكريم استفاده شود.

رئيس جمهور افزود: دولت در عرصه بين المللی، همزمان، از زبان همزيستی مسالمت آميز و زبان مقاومت و ايستادگی استفاده خواهد كرد.

رئيس جمهور همچنين گزارشی از شرايط كشور بيان كرد و گفت: مشكلات ناشی از فشارهای اقتصادی موجب شده است كه بخشهای مختلف كشور از جمله بانك ها و بنگاههای توليدی با مشكلات عديده ای مواجه شوند.

آقای روحانی با اشاره به محقق نشدن بخشی از بودجه 210 هزار ميليارد تومانی امسال، افزود: بر همين اساس دولت، تلاش دارد تا در اصلاحيه بودجه 92، راهكارهای جديدی برای خروج از شرايط فعلی در نظر بگيرد.

رئيس جمهور، تأمين كالاهای اساسی مردم، تأمين منابع يارانه نقدی و تلاش برای افزايش توليد نفت و گاز را سه اولويت دولت در بخش اقتصادی برشمرد و خاطرنشان كرد: كميسيون اقتصادی دولت موظف شده است در مدت 15 روز، موانع پيش روی رونق اقتصادی را شناسايی و سپس راه حل های كوتاه مدت برای عبور از اين موانع را ارائه كند.

آقای روحانی افزود: برای حل مشكلات اقتصادی، در هفته دو جلسه نيز به رياست رئيس جمهور تشكيل می شود.

رئيس جمهور تأكيد كرد: با وجود همه مشكلات و پيچيدگی ها، دولت به آينده كاملاً اميدوار و به حل مشكلات مصمم است.

آقای روحانی اعضای دولت را فرزندان انقلاب و پيروان خط امام (ره) و پايبندان به ديدگاههای رهبری دانست و گفت: همه اعضای دولت آماده ايثار و فداكاری و خدمت به مردم و حل مشكلات، هستند.

رئيس جمهور در پايان ضمن تشكر از حمايت های رهبر انقلاب اسلامی از دولت يازدهم، از همكاری مجلس شورای اسلامی در رأی اعتماد به وزراء قدردانی كرد.             

دانلود...
ما را در سایت دانلود دنبال می کنید

برچسب : دخالت احتمالی ,امريكا ,در سوريه, , تبيين, هفت شاخص مهم ,دولت, مطلوب اسلامی, نویسنده : بهمن khoondel بازدید : 490 تاريخ : پنجشنبه 7 شهريور 1392 ساعت: 2:58