چرا در جنگ اقتصادی گندم امریکایی سر سفره مردم می‌آورید؟

ساخت وبلاگ

سیج دانشجویی پردیس دانشکده‌های کشاورزی و ابوریحان دانشگاه تهران و دانشکده‌های کشاورزی دانشگاه شاهد و دانشگاه تربیت مدرس در پاسخ به ادعاهای معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر گران شدن کالاهای معیشتی و همچنین واردات انبوه گندم بیانیه‌ای صادر کردند. در بخشی از این بیانیه آمده است:

«چرا در جنگ اقتصادی که دشمن معیشت مردم را نشانه رفته است، باید بر سر سفره‌مان گندم امریکایی جای گندم ایرانی را بگیرد؟ ساده‌لوحی است که در تأمین نیازهای استراتژیک کشور چشم به کالای ارزان خارجی بدوزیم. فرق مدیریت بازار محصولات راهبردی با بازار «سوزن و سنجاق» برای کشوری که بهای عزّت‌مداری خود را پرداخته و می‌پردازد زمین تا آسمان است!»

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

معیشت مردم و امنیت ملی را بازیچه منافع و مقاصد سیاسی خود قرار ندهید

بلاشک در تصمیم‌‌گیرى‌‌هاى کلان، در مسائل اساسى – که فعلاً اساسى‌‌تر از همه، مسائل اقتصادى است؛ و بخصوص آنچه که مربوط به معیشت مردم است و فشارهائى که دشمن میخواهد بر مردم وارد کند – باید تمرکز در تصمیم‌‌گیرى باشد … ما در کشور کمبود کالا نداریم؛ لیکن مسئله‌‌ى گرانى و کاهش قدرت خرید وجود دارد؛ این را باید علاج کنید؛ (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با هیأت دولت ۲/۶/۱۳۹۱)

  • گرانی کالاهای غذایی نتیجه مدیریت ناکارآمد دو سال اخیر دولت؛

کسانی که تا دیروز در مقابل تصویب طرح انتزاع با ایجاد پروپاگاندای رسانه‌ای و لابی‌گری در مجلس ظاهراً نقد کارشناسی می­‌کردند، امروز با به خطر انداختن معیشت مردم، با افتخار اعلام می­‌کنند که تصویب طرح انتزاع موجب گرانی مرغ شد! این در حالی‌ست که طبق آمار ارائه شده توسط بانک مرکزی افزایش سالانه شاخص بهای گوشت مرغ در سال ١٣٩٠ معادل ۹٫۲ درصد و در دوازده ماه منتهی به شهریور ۱۳۹۱ نسبت به دوره مشابه قبل ۳۶٫۳ درصد افزایش داشته است. آیا افزایش قیمت مرغ در تاریخ­‌های مذکور به دلیل تصویب طرحی است که هنوز به تصویب نهایی مجلس و تأیید شورای محترم نگهبان نرسیده است!؟ و آیا چنین ادله‌ای توجیه عاقلانه از وزارتخانه عریض الطویلی است که تا دیروز نوسانات ارزی را بهانه سوء مدیریت خود قرار داده بود؟

  • با این قیمت­‌های افسارگسیخته، قشر محروم را در یابید؛

ناکارآمدی این وزارت در مدیریت بازرگانی داخلی کالاهای خوراکی و قیمت افسارگسیخته کالاهای معیشتی فشار جدی را بر اقتصاد خانوار و بالاخص قشر محروم وارد آورده است. از سویی باید منصفانه بپذیریم وزارتخانه­‌ای که متصدی امور واردات محصولات کشاورزی است نمی‌تواند حامی تولید کننده باشد و این تجربه‌ای‌ست که در طول فرصت قرار گرفته در اختیار وزارت صنعت و معدن و تجارت، ثابت شده است. حذف تعرفه واردات شیر خشک، همزمان با حذف یارانه تولید شیر موجب شد تا کارخانه­ها رغبتی به خرید شیر تازه ایرانی نداشته باشند. بنابراین با وجود افزایش بی رویه قیمت لبنیات، بسیاری از دامداران از چرخه تولید خارج شدند. بگذریم از آنچه بر سر بازار برنج، فرش و میوه و دیگر محصولات کشاورزی آمد.

  • فرضاً طرح انتزاع کنترل مرغ‌­ها را از دستتان خارج کرد، چرا مبادی واردات را در نمی­‌یابید؟

فرضاً طرحی که هنوز در حال بررسی نمایندگان است، کنترل مرغ‌ها را از دست شما خارج کرد، مدیریت مبادی وارداتی را چه شده که با وجود ۱۴ میلیون تن تولید گندم، واردات گسترده قوت غالب مردم صورت می‌گیرد؟ جای بسی تأسف است که مسئولان وزارت ص.م.ت، مسئله واردات گندم و دیگر محصولات کشاورزی را این چنین ساده می‌انگارند، و غافل‌ند که استکبار کمر همت بسته برای وابسته کردن کشور به تولیدات غذایی خود، تا بتواند از آن به عنوان “کاری‌ترین حربه” در مواقع لزوم استفاده کند. آیا روزهای پس از جنگ جهانی دوم را مرور نکرده اید که چگونه استعمار لباس تازه به تن کرد و آنچنان مهر سکوتی بر کشور­های وابسته به مواد غذایی خود تحمیل کرد، که توان هیچ واکنشی از خود نداشته باشند.

  • چرا در جنگ اقتصادی گندم امریکایی سر سفره مردم می آورید؟

چرا در جنگ اقتصادی که دشمن معیشت مردم را نشانه رفته است، باید بر سر سفره‌مان گندم امریکایی جای گندم ایرانی را بگیرد؟ ساده‌لوحی است که در تأمین نیازهای استراتژیک کشور چشم به کالای ارزان خارجی بدوزیم. فرق مدیریت بازار محصولات راهبردی با بازار «سوزن و سنجاق» برای کشوری که بهای عزّت‌مداری خود را پرداخته و می‌پردازد زمین تا آسمان است!

مسئولین مسلمان وزارت ص.م.ت بدانند که طبق قاعده نفی سبیل هر گونه تجارتی که باعث تسلط کفار بر جامعه اسلامی شود، شرعاً حرام است؛ چرا که استقلال اقتصادی است که زمینه قدرت و اقتدار سیاسی حکومت اسلامی را فراهم می‌کند.

  • فرصت­های پیشرفت تولید را به تهدید تبدیل نکنید؛

شگفتا از مدیرانی که غفلت و سوء مدیریت خویش را در ظاهری فریبنده به خورد رسانه­‌ها می‌دهند و معطل ماندن منابع تولید و بی‌تدبیری در واردات را به خشکسالی جهانی نسبت می‌دهند؛ حال آنکه کمتر از ۵۰ درصد پتانسیل‌های نهفته بخش کشاورزی، آن هم به صورت غیر علمی، مورد بهره‌­برداری قرار می‌گیرد؛ زمانی که درآمد­های نفتی به نصف رسیده و می­‌بایست به صادرات محصولات کشاورزی تکیه کنیم نه آنکه در تامین نیاز خود نیز بمانیم.

در لابلای هجمه‌های غیرمنطقی علیه طرح انتزاع، از چشم جنبش دانشجویی پنهان نخواهند ماند دستان ذی‌نفعان واردات بی‌منطق، مدیران میزپرست و مزدوران بیگانه که به بهانه صنعتی شدن، قصد دارند وابستگی در مایحتاج ضروری را به کشور تحمیل کنند؛ چراکه با تصویب این طرح هزینه‌های سوداگری در واردات کالاهای استراتژیک افزایش یافته و به فرار از مسئولیت‌های اجرایی در حوزه تولید و بازرگانی خاتمه داده می‌شود.

در پایان به نمایندگی از دانشجویان ولایتمدار و افسران جنگ نرم اعلام می داریم، پشتیبان دلسوزان نظام برای مقابله با استکبار در طراحی و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی خواهیم ماند و قدمی از مواضع انقلابیمان عقب نخواهیم کشید.

والحمد لله رب العالمین

دانلود...
ما را در سایت دانلود دنبال می کنید

برچسب : resistance economy, اقتصاد مقاومتی, امنیت غذایی, جهاد اقتصادی, موانع کشاورزی در ایران, وضعیت کشاورزی, کشاورزی, نویسنده : بهمن khoondel بازدید : 806 تاريخ : دوشنبه 28 اسفند 1391 ساعت: 3:04