از مسعود رجوي تامعاون وزیر خارجه آمریکا! /

ساخت وبلاگ

پس از دعوت رسمي مسعود رجوي سرکرده گروهک تروريستي منافقين از  هاشمي براي حضور در انتخابات رياست جمهوري كه در قالب بيانيه‌اي منتشر شد، حالا نوبت به وندی شرمن، معاون وزیر خارجه امریکا رسيد كه با حضور در نشست كنگره اين كشور تلويحا از هاشمي رفسنجاني حمايت كند.

به گزارش رجانيوز، شبکه ماهواره ای گروهک تروریستی منافقین موسوم به سیمای آزادی بیانیه ای منتسب به مسعود رجوی سرکرده گروهک تروريستي منافقين را سه روز قبل از اتمام زمان نام نویسی از نامزدهای ریاست جمهوری منتشر کرده است، در این بیانیه سرکرده این گروهک پس از ذكر دشنام‌هاي خود به اصل نظام، به صراحت خواستار حضور هاشمی رفسنجانی در عرصه انتخابات جمهوري شد.

در بخشي از پیام رجوي آمده است: «رفسنجانی باید پیرانه سر، ترس را کمی کنار بگذارد و بلادرنگ برای انتخابات ریاست جمهوری رژیم ثبت نام کند.»

اعلام دعوت گروهك تروريستي منافقين از هاشمي در حالي است كه فائزه هاشمی در بیان خاطراتش از زندان اوین، با «مجاهد» خواندن اعضاي گروهك منافقين از دوستي با آنها سخن گفته و نوشته بود: «همه با هم دوست و رفيق هستند از بهايي ها و مجاهدين و چپي ها»

 اما اينكه چه شده است گروهک نفاقي كه از خطبه‌های آتشین هاشمی در افشای ماهیت پليد خود در نماز جمعه‌های دهه شصت آزرده است حالا متمايل به رييس جمهور شدن رييس دولت كارگزاران شده است؟

 در همين حال بسیاری از رسانه‌های ضد انقلاب نظیر BBC فارسی و سایت‌های فتنه گر نظیر روز آنلاین به همراه گروه‌هاي منحله سياسي نظير سازمان مجاهدين و حزب مشاركت كه از عوامل اصلي فتنه سال 88 بودند، مصرانه خواستار حضور هاشمی در انتخابات شده‌‌اند.

وندي شرمن: هاشمي مي‌خواهد مذكرات را درفضايي مثبت به جلو ببرد

امام حمايت از هاشمي رفسنجاني تنها منوط به گروه‌ها و گروهك‌هاي ضدانقلاب نشد، تا آنجا كه دامنه استقبال از حضور اين پيرمرد هشتاد ساله، تا حوالي كاخ سفيد هم كشيده شد آنجا كه سناتورهای امریکایی روز چهارشنبه گذشته دو مقام ارشد مرتبط با امور ایران را به کمیته روابط خارجی سنا فراخواندند تا گزارش آنها را درباره آخرین اقداماتشان علیه ایران را بشنوند؛ جلسه‌اي كه عملا به صحنه موضعگیری مقام های امریکایی درباره انتخابات ایران تبدیل شد.

 

وندی شرمن نماینده امریکا در گروه 1+5 و دیوید کوهن مسئول پروژه تحریم های ایران در وزارت خزانه داری امریکا که اولی معاون سیاسی وزیر خارجه است و دومی معاون وزیر خزانه داری در امور اطلاعات مالی و تروریسم در کمیته روابط خارجی سنای امریکا حاضر شدند تا به سناتورهای امریکایی توضیح بدهند که دیپلماسی در مقابل ایران چرا تا کنون موفق نبوده است.

بنا بر آنچه كه ايران هسته‌اي گزارش داده است، وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا که اداره پرونده ایران را در این وزارتخانه به عهده دارد در این جلسه به تفصیل درباره انتخابات ایران سخن گفته و تلویحا از هاشمی رفسنجانی به عنوان کسی که قصد دارد «مذاکرات را در فضایی مثبت جلو ببرد» دفاع و حمایت کرده است.

وی در سخنانش آنچه را که برنامه «عمدی و مداوم سرکوب» در ایران را پیش از انتخابات ریاست جمهوری خوانده، محکوم کرده و گفت: «ما شاهد سطح عمدی و مداوم سرکوب پیش از انتخابات هستیم».

حمله به شوراي نگهبان در پرتو استقبال از حضور هاشمي

معاون وزير خارجه آمريكا همچنين با حمله به شوراي نگهبان گفت: «در زمانی که من با شما سخن می گویم، شورای نگهبان (قانون اساسی) که غیر منتخب است و به کسی حساب پس نمی‌دهد، مخفیانه نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را با استفاده از معیارهای مبهم برای حذف نامزدهای بالقوه گزینش می‌کند. بدون روند انتخاباتی شفاف، برای ما گفتن این مسئله که آیا انتخابات ایران آزاد، عادلانه یا نمایانگر خواست ملت ایران است ، دشوار است».

وی پس از اين حمايت تلويحي تاكيد كرد: «ما در انتخابات ریاست جمهوری ایران از هیچ کس جانبداری نمی کنیم!»

شرمن همچنین گفت: پیش بینی رفتار رئیس جمهوری آینده ایران در قبال گفتگوهای مربوط به برنامه هسته ای ایران ، دشوار است.

وی ادامه داد: «احتمالا چندین نامزد وجود دارند که از دید ما علاقه بیشتری برای پیشبرد گفتگوهای هسته ای در فضایی مثبت تر دارند اما پرونده هسته ای در اختیار رهبری عالی ایران و نه کس دیگری قرار دارد، او تصمیم گیرنده نهایی در پرونده هسته ای است».

معاون وزير خارجه آمريكا با اشاره به رئیس جمهوری فعلی ایران خاطر نشان کرد: «در سال 2009 ، همه فکر می کردند احمدی نژاد نوع دیگری از رئیس جمهوری است و در واقع او نوع دیگری از رئیس جمهوری شد».

وندی شرمن در این جلسه همچنین در پاسخ به تقاضای برخی سناتورها مبنی بر ضرورت فشار به چین به منظور همراهی بیشتر با تحریم ها نسبت به اقداماتی که می تواند اتحاد گروه 1+5 را به هم بند هشدار داده است.

شرمن در این جلسه درباره آخرین برآورد اطلاعاتی از برنامه هسته ای ایران گفته است: «اگر ایران هم اکنون تصمیم به تولید سلاح هسته ای بگیرد دست کم یک سال تحقق این هدف بطول خواهد انجامید».

وضع تحريم‌هاي جديد عليه ايران

دیوید کوهن نيز در این جلسه وعده داده است که به زودی تحریم هایی علیه ایران وضع خواهد شد که توانايي ايران را براي بدست آوردن ارزهاي خارجي و فلزات گرانبها از كشورهاي ديگر به عنوان بهاي نفت صادر شده، محدود مي كند.

احتمالا اشاره کوهن به تحریم های مصوب کنگره است که از جولای 2013 (تیر 92) اجرایی خواهد شد و فروش طلا به شرکت های خصوصی در ایران را هم ممنوع می کند.

کوهن در این جلسه گفته است: « ما به ويژه اقداماتي را به دقت بررسي مي كنيم كه ممكن است فشار را بر ارزش ريال افزايش دهد».

کارشناسان می گویند علت این امر این است که اکنون دولت امریکا بیش از هر چیز کاهش قدرت خرید جامعه ایرانی را هدف گرفته به این امید که لتواند با استفاده از فرصت انتخابات ناآرامی هایی را در ایران ایجاد کند.

کوهن درباره برآورد امریکا از میزان تاثیر تحریم ها گفته است: «بر اساس ارزيابي هاي وزارت دارايي آمريكا، اقتصاد ايران در سال گذشته به دليل 50 درصد كاهش حجم صادرات نفت از سال 2011، به ميزان 5 تا 8 درصد كوچكتر شده است. اين عدم فروش نفت ماهانه ميان 3 تا 5 ميليارد دلار به زيان ايران تمام مي شود. ارزش ريال در برابر يك دلار در بازار آزاد از 16 هزار (ريال ) در آغاز 2012 به 36 هزار (ريال ) سقوط كرده است كه بانك مركزي ايران وادار به ايجاد محدوديت در عرضه ارز و بالا رفتن تورم به ميزان بيش از 30 درصد شده است».

 

دانلود...
ما را در سایت دانلود دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : بهمن khoondel بازدید : 439 تاريخ : شنبه 28 ارديبهشت 1392 ساعت: 20:00